Няколко причини да изберете нашата служба за доставка на цветя и подаръци

Интернет-магазин цветов и букетов с доставкой по Москве1. Нашите куриери са винаги вежливи и усмихнати

Те са преминали специален курс на обучение и подготовка в областта на доставките на цветя и подаръци. Колко пъти Ви се е случвало доставчика да се държи неприятно, да звъни на получателя и да иска от него да слиза да си вземе пратката, а не той да му я поднесе пред вратата ? Е, при нас това не може да се случи - ние ще направим доставката Ви един незабравим спомен !

 

2. Ако получателят на цветята или подарък не си е в къщи - ще се свържем с него и ще пренасочим доставката за друг час или адрес !

Да ще го направим, защото знаем, колко важно е това за Вас ! И само, ако доставката е невъзможна, ще върнем абсолютно безплатно букета или подаръка обратно до Вас.

3. Работим с удължено работно време и 365 дни в годината т.е.и в събота и неделя и празнични дни!

Фирмата ни работи от 7.00 сутрин до 21.00 вечер, но това не е всичко !!!! Ако имате доставка, която е поръчана извън тези часове - ще я доставим, необходимо е само да се свържете предварително с нас !

http://www.digitalecosphere.co.uk/theflorist/images/van.png4. Нашите автомобили са подходящи за Вашите продукти и ще бъдат доставени в перфектния им вид и качество !

Да, ние няма да захвърлим Вашият "пакет" на задната седалка или да го затиснем под други пратки и кашони - Вашата доставка ще пътува индивидуално, автомобилите ни са снабдени със специални канти с вода, в които могат да бъдат натопени букети с цветя !

http://musicflowers.ru/upload/iblock/7b7/wdxbrjxkkp.jpg5. При Ваше желание - ще документираме доставката със снимка !

Ще приложим и снимка с Вашата доставка, ако желаете това . Така Вие винаги ще  имате един незабравим спомен.

.

JPEG - 61.6 ko6. Всяка наша доставка на цветя или подарък ще бъде разписана от получателя !

След извършената от нас доставка Вие ще бъдете снабдени с разписка от получателя и ще имате неоспоримо доказателство за извършената доставка на цветя или подарък .

7. Ако към Вашите цветя или подарък има да се добави още нещо и не сте го осигурили - можете да разчитате на нас !

Доверете ни се - ние имаме необходимия опит в това, след извършената от наш куриер покупка Вие ще бъдете снабдени с касов бон, който да удостовери размера на похарчената сума.

8. Нашите куриери доставят навсякъде - доставки на цветя и подаръци в болници, родилни домове, гробища, църкви, обществени заведения и празненства !

Доставяме цветя и подаръци навсякъде, където трябва, дали ще е поднесем цветя, букет за новородено или рози за някоя ВИП персона - за нас няма значение ! Цветя за погребение - да, ще ги занесем !

http://musicflowers.ru/upload/iblock/998/upnphrzxhquv.jpg9. Извършваме дискретни доставки, при Ваше желание !

При Ваше желание ще доставим цветята анонимно или с необходимата дискретност - това не би Ви го предложила никоя друга фирма за доставка на цветя !!!

http://www.vse-cveti.ru/site-imgs/corporate_sub.jpg 10. И най-накрая, но най-важното е , че всички остават доволни !!!