Цена: 85,00ЛВ. 75,00ЛВ. skype
Код на продукта: nov420
Наличност: В наличност
Брой:
Етикети:

Булчински букет "Любовна енигма"

Още един предизвикващ възхищиние букет, композиран в бяло и лилаво. А тенденционно избраните цветове на ориенталския лилиум и орхидеите ще задоволят и най - капризния вкус.

Бял ориенталски лилиум и лилава орхидея - дендробиум са доминиращите в букета съставни цветя. Към тях са добавени умело нежен танацетум и свежа гипсофила. Тука отделяме специално внимание на структурата на букета. В основата си композициятя представлява ясно формирана сфера, от която тенденциозно излизат  "лъчи" орхидея. Наложена е лека асиметрия и смесване на стиловете. Изключително модерен и лансиран похват на работа в креативната флористика и доказано наложен стил. Бъдете модерни, бъдете различни, бъдете енигматични...

За да бъде Вашият празник "без изненади" - свържете се с нас поне две седмици преди предсоящето събитие или се обадете на тел. 0879439616

Цената на артикула не включва никакви допълнителни атрибути и аксесоари.

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена само в София или Пловдив.

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър