Цена: 28,00ЛВ. skype
Код на продукта: nov527
Наличност: В наличност
Картичка:
Подаръчна опаковка:
Ваза:
Вино към Вашата поръчка:
Бонбони към Вашата поръчка:
Плюшено мече към Вашата поръчка:
Брой:
Етикети:

Дифенбахия / Dieffenbachia 80/17Описание: Дифенбахията е красиво растение, което достига до 2-3 метра височина, но при нормални стайни условия някои от долните листа окапват и започват да изглеждат не особено привлекателно. Това растение не е много лесно за отглеждане. Трудно понася ниските зимни температури и сухия въздух. С времето и не дотам добрите грижи може да останат само горните листа. В такива сличаи отрежете стеблото, като оставите 15 см от него. Резника може да използвате за вкореняване на ново растение. Големите и високо декоративни листа на растението го правят любимец на интериорните дизайнери. Сокът на растението е отровен. Измивайте добре ръцете си, след като сте вземали резници. Грижи: Температура: Топло, защитено от течения помещение. Над 15° през зимата. Поливане: Редовно от пролет до есен. На 2 седмици през зимата. Влажност: Пулверизирайте редовно. Поставете на поставка с вода и камъчета през зимата. Бършете листата редовно. Пресаждане: През пролетта всяка година. Вредители: Червен акар и щитоносни въшки. Място: Умерено слънце през лятото и близо до прозорец през зимата. Не поставяйте зад завеси. Размножаване: Съществуват различн методи. Отрежете и посадете върха на растението. Използвайте хормон за вкореняване и поддържайте висока температура. Част от стъблото с 2 или 3 листни възела засадето по същия начин. Някои сортове пускат издънки от основата на стъблото. Отделете ги внимателно и засадете както резниците. Съвет на градинаря: Омекване на стъблото - Загниването на стеблото се получава при преполиване и студ. Ако поражението е малко, изрежете и поръсете със счукани дървени въглища. Ако е значително, отрежете върха до здраво и се опитайте да го вкорените в топло помещение. Обезцветяване на листата - силно обедно слънце. Преместете на по-сенчесто място. Загуба на листа - ниски температури, сух въздух ако листата са млади, старите падат с течение на времето Кафяви краища на листата - Пресъхване на почвата. Трябва да се поддържа влажно, но не и прекалено мокро. Студено помещение може да подейства по същия начин.

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена в цяла България!

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър