Цена: 82,00ЛВ. 77,00ЛВ. skype
Код на продукта: nov431
Наличност: В наличност
Брой:
Етикети:

Булчински букет "Пролетен романс"

Уханни пролетни цветя и много, свежа зеленина се включват в този класически любовен романс. Пищен булчински букет, от който струи ведро настроение и чистота.

Това е една стандартна форма на каскадния булчински букет. Централната линия е построена от кала, а допълващите я цветя ся фрезии, рози, еустома. Богата на вид и количество зеленина, включваща рускус, хедера, берграс, плумозус и др. Обемен, пищен, импозантен, букета се вписва идеално при дълга рокля със шлейф или такава с кринолин.

За да бъде Вашият празник "без изненади" - свържете се с нас поне две седмици преди предсоящето събитие или се обадете на тел. 0879439616

Цената на артикула не включва никакви допълнителни атрибути и аксесоари.

- Доставката в сайта  е БЕЗПЛАТНА, когато поръчката е направена до 17.00 часа на предния ден, ако поръчката е направена след това тя се счита за експресна и към цената на артикула се добавят 10.00лв.

- Доставки се извършват в два часови интервала - 8.30 - 13.00 ч. и 13.00 - 18.30 часа, за фиксиран час или доставка извън това време - следва да се свържете с нас !

- Можете да закупите този продукт с онлайн разплащане, банков превод, на каса на EasyPay, наложен платеж или да го заплатите на място в някой от нашите магазини.

- Доставката може да бъде направена само в София или Пловдив.

- За уточнения или друга информация по поръчката, моля попълнете ги в полето "Забележка". Поръчката ще бъде обработена след като потвърдите плащането, независимо от неговият начин. Закупуването на продукт означава, че сте прочели и сте съгласни с общите условия на този сайт.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като код!
Лош Добър